lördagsmys

Just nu befinner vi oss hemma hos min moder och min fader. Melwin ligger och sover i vagnen här utanför, vilket han har gjort sedan vi kom hit för ungefär 3? timmar sedan(!!!) Och ja, jag har varit ute och kollat så han andas flera flera flera gånger - vilket han gör.

Niklas är hemma och kämpar med sovrummet,
med hjälp av gudfarn. Hoppas hoppas hoppas att det blir klart imorgon! Eller .. måste kanske hämta mer tapetklister så det får väl bli på måndag då kanske.

Ikväll vankas det iallafall mys här tillsammans med mor, far, bror, bror2, tantZandra, kusinKasper och minikusinKatrin. Och så Mullis såklart! Om Niklas kommer återstår att se, men jag tror nog att han umgås med Thobbe istället. Att sitta hemma i röran lockar dock inte mig, nono. Så mat, körslaget och godis får det bli! Nu ska jag titta till min lille bebis, adjöken.

trött

Nu ska jag lägga mig i sängen och gosa med min sovande bebis.


bortom kaos

Japp, det är verkligen bortom kaos här hemma just nu. Vi har flyttat ut alla grejer från sovrummet till vardagsrummet. Alltså står ungefär allt vi äger, förutom köksgrejerna, i vardagsrummet och trängs så fint. Nej inte det minsta fint är det.. Men förhoppningsvis så blir det fint i slutändan, när Niklas har tapetserat klart inne i sovrummet och vi slipper de fula lila tapeterna, haha.

Så Niklas håller alltså på och fixar och har sig inne i sovrummet, Melwin ligger i babygymmet fortfarande iklädd pyjamas och här sitter jag.. Jag har planerat att ta min bebis och fly fältet så jag inte blir totalt galen här i röran. Så nu ska jag sminka mig och klä på Melwin innan vi drar oss bort mot pappsen.

Förresten! Melwin vänder på sig nu! Från rygg till mage, och så har han hittat sina fötter. Haha, sååå gulligt!


tomorrow

Sanna; Du menar att de ska äta en sak i taget? Vår bvcsköterska sa att vi skulle börja med hemgjord gröt och att vi även skulle ge honom lite morotspuré för att han är lite krasslig i kistan ;) Han har, som tur är, inte reagerat mot något än. Men jag förstår hur du menar, då vet man ju direkt vad det är de inte tål, så tack för tipset! :)

Morgondagens planer; kanske åka in till staden - ump och en stadsrunda.. Med andra ord är morgondagen oklar. Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, och det mina vänner är solklart. Godnatt!


mammas ääääälskling!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




att kopiera och använda mina bilder är ej tillåtet!

 


tjejkväll och marieberg

Kvällen igår var toppen! Vi satt hemma i askes lägenhet och hade det super mysigt med god mat, tända ljus, godis och så pratade vi en massa minnen. Kändes välbehövligt att ladda batterierna med en barnfri tjejkväll mitt i veckan.

Idag har Moa och jag varit på marieberg och shoppat loss. Melwin fick stanna hemma hos pappsen eftersom bilbarnstolen var ute på vift. Fick med mig en del grejer hem, så jag är nöjd! Dock hittade jag ingen kalender ( ska införskaffas snarast mli! ;) )

Nu ligger Melwin i Niklas famn och gosar och äter. Vi tänkte promenera bort till mina föräldrar snart..


girlsnight in

Ingen promenix blev det. Melwins middagslur blev en låååång en, så istället har jag städat hela lägenheten. Eller ja, inte sovrummet för det orkade jag inte he-he.

Nu är farmodern här och pussar och gosar.
Jag ska ta och plocka ihop en outfit till ikväll och sedan hoppa in i duschen, det vaknas middag hos ena sofian tillsammans med den andra sofian. MYS!

sol

Niklas är inne i stan för att göra ultraljud på hjärtat, Melwin sover på soffan och här sitter jag.. Funderar på om jag ska sätta fart och göra någonting av denna dag, det är ju faktiskt soligt ute. Äta frukost, fixa iordning mig, snabbstäda lite och sen gå på promenad? Den som lever får se. Hörs senare.

några tankar om svinis

Jag har funderat lite på det här med svinis.. Jag är ju inte så himlans insatt men jag har förstått att några har dött av influensan, korrekt? Jag har även förstått att det nu har tagits fram ett vaccin mot influensan, korrekt? Och att några har dött/fått nervsjukdomar/blivit sterila/fått hjärtinfarkt etc etc etc etc etc av vaccinet, korrekt? Frågan är ju hur mycket av detta som verkligen stämmer. OM jag förstått rätt så har de som dött av svinis i sverige varit lite halv sletna? Om jag förstått rätt så har de som dött av vaccinet även de inte varit helt friska? Om jag förstått rätt har det inte ens fastställts att dessa halv krassliga människor som tagit vaccinet och sedan trillat av pinn har dött på gund av vaccinet? Jag har förstått att influensan är extremt smittsam. Jag har även förstått att det inte finns något vaccin eller botemedel för små barn.. Och att det läkarna säger är att för att undvika att små barn smittas ska de vuxna i barnens omgivning vaccinera sig. Så det jag inte förstår är hur människor kan strunta i att ta en liten spruta när detta är det enda som kan göras för att försöka förhindra att små barn inte får svininfluesan. Men som sagt, jag är ju inte så insatt...

sovvägran

La precis ner Melwin i vaggan, snutten ligger tätt intill hans kind precis som han vill ha det, nappen i munnen, en filt över kroppen och speldosan spelar vid hans fötter. Nu hoppas jag v-e-r-k-l-i-g-e-n att han somnar snart. Har spenderat de senaste 2 timmarna vaggandes fram och tillbaka i vardagsrummet med honom i famnen, mina armar gav upp och jag blev tvungen till att lägga ner honom. Han totalt sovvägrar. Bara skrattar så fort man tittar på honom, busungen! No, nu slutade speldosan spela - måste dra upp den igen! Hm, han ligger där inne och gosar med filten helt klarvaken..... suck. Men ja, så länge han inte skriker kanske han somnar tillslut.

Niklas sitter i köket med några kompisar och spelar poker. Så söv-hjälp kan jag väl glömma.. Jag gjorde iordning te för sisådär 2,5 timmar sen, det är ganska iskallt nu. - Bossen kallar!

NU SOVER HAN! finally. Drog upp speldosan och drog med fingertoppen längs hans näsrygg, kan han inte motstå muaha. Så nu ska jag göra te, igen, och titta på ensam mamma söker! Godnatt

söndag

Melwin ligger i pappsens knä och har precis slurplat i sig en flaska mjölk. Vi sitter och halvkollar på idol medans vi väntar på att Niklas föräldrar ska komma och hämta upp oss. Alltså.. Rabihs kusiner måste ha hotat juryn eller något, för fyyyy vad han INTE är så bra som de säger. Han är ju inte ens det minsta bra, bara stönar och har sig för sjutton. Punkt.

Ja, vi ska somsagt bli upphämtade av svärföräldrarna, hehe, inom snar framtid. Ut till marieberg ska det faras, handlas mat och även en matstol till Melwin kanske.. förhoppningsvis. Men nu ska jag sminka mig! på återseende!
Förresten så var det helt rätt att Nicklas åkte ut. Och Peter Jihde är kass.

lördagsmys gröt och besök

HEJ!

Lillafamiljen har haft myspys här hemma ikväll. Pizza, ostbågar och cola; perfekt lördagskväll! Nu sitter Niklas och tittar på någon muppfilm på tvn och Melwin sover, tänkte bara skriva lite här innan vi ska gå och lägga oss faktiskt..


Melwin blev hela fyra(!) månader i torsdags,
detta firades med gröt för första gången, haha.
Han blev  nog aningen förvånad över att få något annat än milk i lillmunnen.
Men ja, det slank ner mer än det slank ut iallafall..



Men morotspuré var allt annat än gott, haha söten.


Liam var här på besök med sina parents i fredags.
Mindre charmig bild på snyggingarna kanske, haha.


NU! ska vi sova, godnatt.




all kopiering och användning av mina bilder är förbjudet utan min tillåtelse.

Vår tisdag i bilder (sooom ni har väntat!)


såhär såg det ut utanför fönstret när vi klev upp halv sju, lockande va?


Niklas sov fortfarande, såhär såg det ut.
jag bara äääälskar tapeten. inte.


Melwin vägrade ju som sagt somna om efter panikskriket klockan sex på morgonen, så jag gick upp - motvilligt. Vi la oss i soffan och tittade på nyhetsmorgon, istället för att skönt sova vidare i sängen. Men då bestämde han sig minsann för att sova. Vid dethär laget var dock klockan kvart i nio och på tok för sent för mig att somna om..


Så jag satte mig här istället helt enkelt.
Med en kopp te. Och så läste jag bloggar.
Lite mysigt sådär på morgonkvisten, right?


Sen vaknade Melwin igen.
Han var nog lite förvånad över att jag var vaken före honom
och så undrade han nog hur tusan han lyckades ta sig till soffan..


Men så kom han ihåg att han haft skrikkalas och väckt hela huset,
då blev han genast glad i pyjamasen!


Melwin sa att han ville väcka pappsen, så vi gick och hoppade lite på honom.
När han väl vaknat var han tvungen att kolla så ingen attackerat honom på något spel eller något sånt, Melwin var dock helt ointresserad. Han har bara ögon för mamma!


Medans the boyz satt vid datorn tänkte jag fixa till lite frukost,
men ja.. såhär såg det ut i kylskåpet..


Jag tänkte att vi minsann måste "egga upp oss" så jag stekte lite ägg.
Detta resulterade i att det luktade stekos i lägenheten resten av dagen
och speciellt gott kan jag inte säga att det var.


Medans jag stekte de misslyckade äggen hade pojkarna förflyttat sig till soffan.
Melwin är förresten en hejare på att puta med läpparna, tjusigt va?
Här skymtas också Niklas ring, tjusig va?
( och nu vet ni vem Melle fått sina smilegropar från )


Efter frullen åkte vi till vingåkers factory outlet med min mor&far.
Dagens stora inköp blev en vinterjacka till Niklas och en mössa till Melwin.


Efter vfo var det dags för tacos hemma hos mor&far.
Melwin sa då att han gärna ville visa världen att
han minsann kan sitta i matstol on his own.


Titta! visst är han duktig? ett riktigt underbarn, eller hur? ja, det är han minsann!
Lite dreglig och spyig, men ett underbarn.


Efter tacosen gick vi hem och sov.
The end
Jag kan tala om för er att jag minsann fick sova längre än till sex imorse.



all kopiering och användning av mina bilder utan min tillåtelse är förbjuden

onsdag

Nu ska vi springa iväg till bvc för mätning och vägning.
Ikväll kommer sofi-orn?-a.

klant

Kameran blev visst kvarglömd hos mor&far. Men imorgon då ni, då kommer vår tisdag i bilder! Det blir ju tokbra. he-he.

Nu ska jag försöka få min vilde att sluta sov-vägra. Sen ska jag vaken-vägra.

godmorgon världen, vilken underbar dag!

Melwin vaknade med ett gallskrik klockan sex imorse. Jag gav honom nappen - gallskrik. Jag bytte blöja - gallskrik. Jag gav honom bröstet - gallskrik. Niklas tömde näsan med nässugen - gallskrik. Jag gav honom flaskan - gallskrik. Jag gav honom flaskan liggandes i min famn - tystnad. Puuuh! Men inte fan ville han somna om igen ..!!

höst

Nu känns det att det är höst, på alla sätt och vis. Det är förbaskat kallt ute vilket resulterar i att det nu är aningen kallt även här inne i lägenheten. I sommras klagades det på att det var för varmt, men nu är det ju nästan förkallt tusan. Att man måste klä på sig tusen lager för att inte frysa ute är ett faktum, Melwin ligger nerpackad som en annan sill när det är dags för promenad. Body, tröja, tjocktröja och overall. Mössa, filt och täcke. Nästa månad ska vi titta på åkpåse för liggdelen, den andra var ju på tok för stor.. Ja, på alla sätt och vis känns det att det blivit höst, som sagt, det faktum att det är mörkare nu resulterar i att humöret på något sätt sjunker en aning. Orken och lusten över huvud taget sjunker en aning. Konstigt att man blir lika förvånad varje år.

bebis

Nu ska vi klä på oss för att gå och träffa lillkusinan, som fortfarande är namnlös ;)
ajdö

snabbis

Melwin slocknade precis på soffan, Niklas pillar bort gamla tapeten i sovrummet och här sitter jag lite halvstressad i pyjamas. Halv fyra blir jag och kotten upphämtade av päronen så far vi in till staden. Ha en mysig lördag people!







all kopiering eller användning av mina bilder utan min tillåtelse är förbjuden

BEBIS!

Nu är lillkusinan ute i världen! tio i ett kom hon minsann. Inte vägd och mätt än, men liten var hon enligt min bror. Längtar tills de kommer hem så vi får träffa lillskruttan :) Stort grattis till bror&Zandra.

Jag och Melwin har bara myst hela förmiddagen, skrivit lite julklappslista och tittat på tv. Men nu börjar lilleman bli aningen otålig så vi ska klä på oss och gå till hans mormor&morfar. Heidå.

torsdag på ump med fotografering

HEJ!
Tröööött är jag,
tänkte gå och lägga mig redan vid tio men så fastnade jag framför tvn och sen datorn. Allt är som vanligt alltså!

Igår var lilla familjen på marieberg med gudfadern och sedan åkte vi hem till mamma&pappa för att fira min gamlefar på födelsedagen..

Idag har jag och min lillalillalillalilla(inbillar jag mig )bebis varit på ump och umgåtts med alla mamas och barn. Filippus var där och fotograferade våra små idag, så fina kort är på väg till oss! Eller ja, jag vet att ett blev fint iallafall, höhö. Min lilleprins var inte alls så glad i att posera framför kameran.. Anywho, så tog vi sexbussen hem till våran Niklas som varit gullig och diskat&städat! Och ja, ikväll har vi alltså suttit i soffan och häckat. Nu ligger mina pojkar och sover, den ena på soffan och den andra i vaggan. Själv ska jag faktiskt göra mig redo för sängen nu - godnatt. Vi håller alla våra tummar för att allt går super för bror&Zandra imorgon, vi längtar efter att få träffa lillkusinan!

mys

Nu har vi plockat iordning här hemma och tänt ljus i hela vardagsrummet. Melwin sover, Niklas tittar på någon film och nu ska jag titta på ensam mamma söker på datorn. Imorgon är det onsdag vilket betyder att Niklas är ledig, skönt, så vi ska ta en trip in till staden och uträtta lite ärenden. Godnatt!


jag älskar älskar älskar er!




all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden

fixarn

Yes, nu har jag på helt egen hand lyckats fixat internet! wiho!

Jag sitter här hemma med Melwin i knät och tittar på trav, hehe. Men ja, har man inte 5an eller 3an finns inte mycket mer att titta på.. Melwin fortsätter att snora och inte blir det bättre, snarare tvärtom. Det är ett under hur det kan rymmas så mycket snor i en så liten näsa. När Niklas kommer hem ska det storstädas, men nu ska jag klä på oss och gå ut så Melwin kan andas lite bättre. Adjö

internetkrångel förkyldningar och kisserier.

Det är ett jäkla krångel med vårat internet! både Niklas och jag börjar snart tugga på tapeterna om det inte börjar fungera som det ska.

Hur som, nu sitter jag hemma hos mina föräldrar. Jag tog en promenad med Melwin, så att han skulle få sova i vagnen, förut och sedan gick vi hit så han fick sova ute. Men nu vaknade min lilleprins, min VÄLDIGT snoriga lilleprins. Annars idag då.. På förmiddagen kom Melwins farmor&farfar och hämtade upp oss för att åka till Melwins gammelfarmor. Där bjöds det på både mat och fika innan vi for hemmåt igen.

På förkyldningsfronten börjar jag känna mig aningen bättre, men att även jag är enormt snorig är ett faktum. Men värst är det för knoddas som knappt vill äta pga nästäppa, stackarn. Men vi kör med koksaltlösning och nässug så gott det går.. Hoppas det blir bättre under natten så vi kan ta oss iväg till ump imorgon, men det är väl kanske att hoppas på för mycket tyvärr.. Men på torsdag ska vi iallafall dit, även om det bara blir en snabbis, för fotografering.

Så den här veckan har det inte varit fullrulle som det brukar, vi har istället tagit det lungt med våra snoriga näsor. I fredags och igår var vi här, hos mina föräldrar, och tittade på idol samt körslaget. Men det har ju såklart varit fullt upp med att springa efter kusinKasper ändå, han kissade just på mattan för övrigt. Han kom springades utan blöja efter blöjbyte och satte sig under vardagsrumsbordet;

jag: Kasper, vad gör du?
Kasper: kissaj
jag: va? busar du?
Kasper: aaa

haha, inte lätt att höra vad de säger varje gång..

I torsdags, förresten, så blev jag ringmärkt minsann haha. Niklas och jag åkte in till staden och åt på restaurang och förlovade oss lite hemligt sådär. Hur mysigt som helst var det. Melwin var hemma med farmor och det hade gått superbra (minus en bajsattack, haha).

Nepp, nu ska jag ge min underbara son lite näsdroppar så han kanske han andas lite lättare, sen ska jag ringa min underbara - numera - fästman. Ha en ypperligt trevlig afton.


back

Vi har varit utan internet i några dagar så jag har inte kunnat uppdatera,  men nu så! ..

Melwin och jag är sjuka. Min stackars lilla kille är snorig och är krasslig i halsen och jag har sjukt ont i halsen och i öronen, men det börjar kännas bättre nu ikväll.

Hmm.. Tapetseringen i hallen är färdig och ramar och hyllor har kommit upp på väggarna i vardagsrummet, sovrummet är nästa projekt.

Imorgon är det en big day, så jag hoppas jag mår bättre då så det blir som planerat, annars får det bli plan B, hehe. Lillknoddas ska iallafall vara med sin farmor&farfar några timmar imorgon kväll.

Nu ska jag dricka nyponsoppa och titta på scrubs innan jag ska hoppa i säng. Så godnatt!

mitt allt




all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden

söndag

Söndag är en såndär dag som egentligen känns helt värdelös, hela dagen går åt att ha ångest inför den kommande veckan. Men denhär söndagen har varit välldans bra faktiskt! Vid elva börjades det stökas här hemma, jag städade och hade mig medans Niklas fortsatte med tapetseringen i hallen - så nu är det klart! Sedan vid tre kom dagens främmande för att fira min 18års dag i efterskott. När de åkte hem promenerade vi hem till mamma&pappa där det blev pannkakskalas. Niklas och jag lånade med oss skruvar och borr och såntdär trams hem så nu har Niklas även fixat upp lite tavellister och ljuslyktor på väggarna i vardagsrummet och jag är skitnöjd! Imorgon ska vi till IKEA och införskaffa lite mer saker till vårat lilla bo.

Nu ligger Mulle i soffan och sparkar med benen i ren sovprotest. Niklas sitter brevid och tittar på någon dålig film, och här sitter jag med en kopp te och ska titta på ensam mamma söker. Med andra ord - life is good.

förkylda

yes, här är vi förkylda minsann; Melwin, jag, mamma, pappa, Zandra och Kasper.. Min lilla knodd är rasslig i halsen och snorig stackarn, så han har varit aningen gnällig idag. Men nu sover han så gott! Niklas står här brevid mig och kletar tapetklister på tapeterna som ska upp i hallen. Ja precis, "- NU?!" det är det jag sitter och tänker  jag också. Men tydligen så ska det göras nu klockan 23:56 en lördagskväll.. Bäst jag skyndar mig i säng så jag slipper skämmas när grannarna kommer och hyttar med nävarna. Nattinatti


en litenliten snuttMelwin på bb



all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden.

oktober

Idag var Melwin & jag på ump, som sagt, och idag var det jag som lagade maten dagen till ära. Broccolisoppa bjöds det på och det verkade uppskattas (eller så var det vara något som sas, hö). Efter maten var det en lilleman som blev väldigt vrång pga övertrötthet så vi blev med haha tre mamas på en promenad för att få den lille surungen att somna - vilket han gjorde så fort han kom ner i vagnen. Anywho, efter en promenix på staden gick vi tillbaka till ump dit även Niklas kom.

Melwin i pappsens knä och Melwins hooomie Liam i mitt, på ump

En liten Wiman plingade på dörren när vi kommit hem till boet igen så vi har suttit i soffan och myst hela kvällen, tittat på idol och tagit kort på prinsen, haha. Jag skickade just efter framkallning på en drös med kort på vårt lille knyte så nästa vecka ska det till att klistra och knåpas så Melwin får sitt eget album. Och så ska en massa kort upp på våra kala väggar också minsann!

Just i skrivande stund ligger Melwin och sover sen längesen och Niklas ligger på soffan och tittar på tv samt väntar på att jag ska bli klar. Så ja, det får jag väl vara nu då.. Imorgon ska vi mysa med tantZandra&kusinKasper! Godnatt.


haha, plutten i en förliten keps jag hittade, han blir bara mer och mer lik sin far ;)

jag äääääääälskar dig!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden.

RSS 2.0