sista september

Den här veckan har gått sjukt fort, imorgon är det redan torsdag för sjutton! Niklas har varit hemma sedan i torsdags vilket har varit väldigt skönt faktiskt då vi har fått en hel del gjort här hemma. Tapetseringen i vardagsrummet är klar och hallen är nu påbörjad.

Ikväll har lilla familjen tittat på idol, Melwin har badat och Niklas & jag har ätit lövbiff med pommes.. Vår lilleprins ligger och sover sen längesen och Niklas ligger i soffan och knaprar godis i väntan på att jag ska bli klar, höhö.

Imorgon ska Niklas till skolan igen och Melwin & jag ska till unga mammor och pappor. Nu - sängen.

BVC

Melwins tremånaderskontroll: 5790g och 62cm


haha ♥

18

Det har varit full fart de senaste två dagarna och frågan är ju varför jag ens är vaken fortfarande, helt slut är jag!

Igår stressade jag runt som sjutton för att hinna klart med allting medans Niklas tapetserade i vardagsrummet. Samtidigt var Melwin lite gnällig, hängig och hade lite feber eftersom han fick 3månaders sprutorna i torsdags, så farmorLisa ryckte in och var lite Melwinvakt medans jag stökade i köket. Jennifer, Andreas och Liam kom hit runt halv fem och då såg det ut som ett bombnedslag här hemma. Jag irrade runt som en yr höna och plockade och hade mig.. När tjejerna sedan började rulla in vid sex hade jag inte ens duschat än, haha. Men jag satte dem i arbete medans jag duschade så det gick väl det med. Jag hade iallafall skitkul igår, så tack allihopa!

Imorse var det bara att gå upp och börja stressa igen.. Fick ringa hit backup i form av mamma som hjälpte till att fixa allting. Tapetseringen blev iallafall klar, i verkligen sista sekund! Så idag har alltså släkten varit här och firat mig, och jag är jättenöjd över alla presenter, tacktacktack!

Imorgon vankas ännu mer kalas, dock för mina kusiner. Ja, det är ett evigt kalasande i vår släkt, haha. Får se om Niklas stannar hemma eller inte.. Han har redan börjar riva i tapeterna i hallen så han planerar att tapetsera där imorgon. Men det känns bra att det äntligen händer något här hemma! Jag är sjukt trött på att bo i en halvklar lägenhet.

Min lilleprins ligger och sover för längesen och jag ska ta och lägga mig jag också, innan jag slocknar här i fotöljen..

full fart

Nej, det blev inget bullbak idag heller. Men jag skippar hela bullbiten faktiskt, sitter och fnular på om jag ska försöka mig på cheescake istället. Men ja, time will tell..

Toaletten fick sig
en städomgång iallafall, alltid något. Och Niklas röjde upp i sovrummet, perfa! Efter städningen blev det full fart och fullt hus här, Kasper och tantZandra har varit här och röjt hela dagen. Vi har rensat bland Melwins kläder, Zandra har tagit de 50kläderna hon vill låna och resten har lagts undan. Men inte allt för mycket kläder blev det kvar så nu blir det till att shoppa minsann, wiho!

Just i skrivande stund sitter lilla familjen och tittar på idol i sällskap av en nyhemkommen skottlandbesökare - aske. Imorgon vankas det jobbiga bvc besöket.. men det ska bli kul att se hur mycket min lille kott har växt! Men nu, mer idol.

onsdag

Nu ska jag städa toaletten, hehe. Sen blir det bullbak med tantZandra ;)
Återkommer

22/6 - 22/9

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden.

kaos

Jag sitter här mitt i kaoset och äter ostbågar samt lyssnar på winnerbäck. Vet dock inte riktigt vad jag ska tycka om de nya låtarna.. En annorlunda stil jämfört med hans tidigare låtar. Men ja, de är bra! Och mammsen, jag hoppas du inte glömt att jag önskar mig biljett till konserten? ;) Renoveringen är alltså i full gång. Efter lite problem med brist på spackel är det nu mer eller mindre färdigspacklat. Så snart kommer tapeterna upp!

Imorgon blir min lilleman hela tre månader! helt sjukt! känns som att det var igår jag svor över att han mosade mina revben där inne i magen, haha. Och på torsdag ska han få tre månaders-sprutorna, herregud hur ska jag klara det? haha, jag kommer bli mer ledsen än knodden sjutton..

Men nu gick min karl till sängs så jag ska göra det samma, imorgon ska det tvättas. Godnatt.

äntligen fredag

Fredag = helg = Niklas hemma!

Har flängt runt i
staden idag tillsammans med pappa, bror och syster. Hämtat tapeter, köpt rullgardin, ätit på pacos samt handlat mat och luktagott-prylar. Nu ska vi gå och mysa hos mina föräldrar. Imorgon börjar vi renovera!

seg

Hujedamej.. Nu är jag ordentligt trött i huvudet efter en hel dag på ump, men mycket trevligt var det!

Min lilleman ligger och sover sött i sin vagga och min storeman ligger på soffan och halvsover. Snart ska jag ta mig själv och min storeman och gå och lägga mig, men först ska jag titta på ett avsnitt av unga mödrar! Imorgon ska jag hämta tapeter och grejer för imorgonkväll kommer Jones och det ska börjas renovera - äntligen! Tack och godnatt!

done and done

Niklas och jag har precis skruvat på nyinköpta ben på sängen. När the man in the house jobbar sent blir det inget gjort förrän på kvällen, men ja nu är det gjort så nu slipper vi ligga på golvet bland all damm. Men nu ska the man sova, men först måste han ju såklart firra med travian grejset, så jaha det var bara för mig att flytta på mig. Så godnatt!



ikw: haha, ja det var du. torsdag är dock ingen hit..

besök

Idag har Moa varit på besök, så trevligt så!

Nu ligger lilleman i babygymmet och pratar med bamse. Niklas kommer inte hem förrän om 2-3 timmar så nu ska jag och Melwin gå till mamma&pappa!



ikw: njaaaaaaaaaa.. kaaanske, he-he. btw; kom hit någon dag!

impuls

Melwin och jag åkte med mamma in till ump vid halv elva imorse. Tacogratäng, babymassage och en massa prat hanns med innan vi mötte upp Sofiorna vid fyra. Då gick vi en snabbis på staden innan vi promenerade vidare till max för att träffa askes moder samt äta. Askebladarna försvann efter en stund då sofian åkte till skottland ikväll! Då tog vi resterande bussen hem.. Väl hemma inträffade en impulsklippning vilket resulterade i att jag numera bär lugg, haha. Så kan det gå.

Imorgon är det tisdag och då kommer Moa på besök! Men innan dess är det natt så nu ska jag sova med min karl. Godnatt!


babymassage


all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden.

snabbis

Tjo! en snabb uppdatering innan sängen..

Vi har spenderat hela helgen hos mina föräldrar där Niklas har hjälpt till att hugga ner träd och buskar i trädgården. Melwin och jag har umgåts med resten av familjen..

Imorgon är det måndag vilket betyder att jag och lilleman ska åka in till ump. Kanske lyckas jag hämta ut tapeterna också? Vill ju gärna få omtapetserat innan jag fyller då det vankas kalas! Men det återstår att se..

Förresten så har min lille prins börjat skratta med ljud nu! såååå söt!

Mongoinlägg, men nu ska jag iallafall sova. Godnatt!


Världens finaste, min Melwin.



all kopiering eller användning av mina bilder utan tillåtelse är förbjuden.

HB

Vilken jädra dag alltså.. Försov oss imorse så det blev stressigt som sjutton vilket resulterade i att jag glömde Melwins napp hemma när vi sprang till bussen. Självklart ville han inte sova på bussen så skrek gjorde han istället, så det var bara till att duka fram så han fick äta. När vi skulle gå av drar han till med VÄRSTA spyan över hela sig, hela mig och en stor pöl på bussgolvet - aaaah! Torkar lite snabbt på mig, honom och på golvet sen kastade jag mig ur bussen, haha. Sprang in på apoteket för att köpa nya nappar, Melwin börjar skika igen och tjuriga barnhatar-tanter tittar på mig med iskna ögon. Betalade och jäktade sedan vidare till ump för att hinna till lunchen ( som jag egentligen skulle ha lagat ). Vi kommer fram i tid och då kommer en våg av huvudvärk över mig.... Puh, skönt att denhär dagen äntligen är över..

Mina pojkar ligger utslagna och sover i sovrummet. Niklas åkte vid sex imorse och kom hem vid åtta, helt slut var han stackarn. Men imorgon är han iallafall ledig så då får han sova ut.

aaanyway så har jag och Melwin fått nytt efternamn idag faktiskt. Hanna och Melwin B heter vi numera, så fint så. Men ne, nu ska jag också sova - godnatt!


kusinKasper i skåpet

resultat

Nu pryder fina kuddar och filtar vår soffa och fåtöljer, det blev hur bra som helst! Nu fattas bara tapeterna så vi kan sätta upp hyllor, tavlor och så.

Niklas står i köket och svär över att, citat: "det inte går att laga mat på denhär förbannade spisen!!!" slut citat. Melwin ligger och sover i vaggan utslagen efter eftermiddagens bravader; babyproffsen, ikea och max. Och här sitter jag och myser i ena fåtöljen bland kuddar och en filt. Tänkte ta och krypa till sängs nu, upp i ottan imorgon för att åka till ump. Godnatt.

dagens sanning

Niklas var iväg redan vid sex imorse, stackarn. Jag och lilleman låg kvar i sängen till halv nio då han minsann tyckte att det var matdags! Tog med mig ongen och ett täcke ut till soffan där jag la oss och så fick han äta medans jag tittade på tv, hehe. Somnade gjorde vi givetvis och vaknade igen halv ett! Om ca en timme och 45 minuter ska vi befinna oss hos mor&far för att åka till marieberg och lämna in vagnen och ta en tur på ikea. Men innan dess ska jag duscha och plocka lite. Så in i duschen med mig - adjö.

Nu spydde melwin i babygymmet och lyckades på någotvis lägga sig mitt i pölen..... baddags för honom.

besök

Idag kom familjen Liam på besök :) Det var lite krångel då Jennifer har lite problem med bussar haha, men hon kom fram tillslut. Vi åt mat, tog en promenad, fikade och mös med våra pojkar såklart. Alltid lika kul att ses!

Nu ligger Niklas och suckar i sängen så jag ska väl lägga mig jag också, godnatt!


Liam och Melwin
( det är fyra veckors ålderskillnad, gissa vem som är äldst? )

kräftskiva

Vid nio vaknade Melwin och ville ha mat imorse. Ammade och sedan tog Niklas honom så jag fick sova två välbehövda timmar till.

Vi tog det lugnt och stressade inte det minsta på förmiddagen, städade lite, lagade mat osv. Så skönt att inte behöva stressa när man ska iväg någonstans. Men vid två tog vi iallafall bussen in till stan tillsammans. Promenerade mot wuc när vi mötte Marcus på vägen som var på besök hos sin syster, jag var ju tvungen att ta en titt på hennes lilla Jonna så jag och Melwin gick upp till dem och sa hej. Det skiljer bara en dag på Melwin och Jonna. Efter besöket promenerade vi vidare och hämtade ett busskort på wuc innan vi gick till ump.

Mot kvällsningen dukades det fram en jädra massa kräftor och mat där, så nu behöver jag inte äta på flera veckor känns det som, haha. Kvällen avslutades iallafall med stress innan vi tog bussen hem. Mycket kul var det!

Nu ska vi bege oss till sängs minsann! Sjukt trött är jag.. Godnatt.

egentid

Sitter och myser i ena fotöljen som nu har kommit på plats. Niklas ligger under ett täcke i soffan och tittar på film och Melwin sover som en stock i vaggan.

Jag laddar upp för en ny vecka med te och bloggläsning, ska snart titta på ungamammor på datorn också. Den kommande veckan är fullspäckad med vännerdejter och mys. Imorgon ska vi in till ump och imorgon kväll vankas det kräftskiva där, då ska även Niklas med. Tänkte försöka klämma in ett Marieberg besök någon gång i veckan också.. Måste ju lämna in vagnen och köpa tapeter! Skulle även behöva ta en runda på ikea. Men det måste ju passa med päronen också, det är det värsta med att inte ha körkort - man blir så beroende av andra hela tiden. Men vi jobbar på det!..

Nej, nu ska jag som sagt titta på ungamödrar och sen blir det bums i säng (våran underbart sköna nya säng!)

Godnatt!


Melwin finklädd till kalas


hurrahurra!

Ibland blir det inte som man tänkt sig, men att vara beroende av andra är fruktansvärt påfrestande.


Idag har vi firat mormor och morfar som fyller 73 i veckan. Vi gick dit vid tre och kom inte hem förrän vid halv tio eftersom vi satt och mös med tända ljus på altanen hela kvällen.

Igår var Niklas ute och firade gudfarThobias på artonårsdagen, så jag och Melwin var hemma hos mor&far tills 10 , därefter tog vi med en aske hem till oss. Skönt med lite kvalitetstid! Även om en wiman saknades. Men snart så!

Idag kom även sängen på plats, äntligen behöver vi inte bädda den förbannade bäddsoffan mer! imorgon får vi även fåtöljerna. Så sakta men säkert kommer allting på plats, även om det gå för sakta.

Nu ska jag mysa med min karl innan alla cheesballs är slut!

arg&besviken

.

ump

Förkyldningen var så gott som borta imorse, nästan höhö, så vi åkte in till staden med pappa vid halv tio. Köpte mig en latte och sen gick vi till ump. Mucho trevligt som alltid! Vi stannade till stängning, dvs sex, då vi tog bussen hem till pappsenNiklas.

Nu har vi mys med tända ljus här hemma. Melwin ska få bada nu innan sovdags och sen ska jag plocka fram kvällsmackor hade jag tänkt. Adjöken!


Mulle i vagnen (looove it!)

they are back!

Nycklarna är återfunna, woho! Och förkyldningen är inte lika illa som imorse, om det inte blir värre under natten åker jag och lilleman in till ump imorgon. Annars kanske vi svänger förbi kraft och köper tapeter iallafall?..

På lördag får vi sängen ÄNTLIGEN! Men nu ska jag ta mig en knäckemacka och sedan sova. Godnatt!

smartass

Jag har tappat bort mina nycklar. igen. Andra gånger inom loppet av tre dagar. VAD I H*****E?! Niklas tycker jag ska sätta fast nycklarna i Melwins napp-rem, och ja det vore nog ett smart drag. Jag har en känsla av att jag glömde dem i tvättstugan igårkväll. Men där är det låst och nyckeln dit sitter på nyckelknippan som är borta och ingen granne är hemma....

Niklas har inte kommit hem från skolan än, alltså är vi fast här i lägenheten, jippi!..... Melwin är lite gnällig och därför i stort behov av en vagntur så han får sova ordentligt, men tills Niklas kommer hem får jag alltså stå ut med en gnällig bebis.

Och jag är förkyld. Ingen bra dag.

dragningskraft

Jag lyckades övervinna sängens dragningskraft och orkade tillslut ta mig upp idag också. Fann tillochmed kraft och ork till att städa och tvätta! OCH laga mat när min man kom hem från skolan. Klapp på axeln till mig.

Melwin ligger och jollrar i babygymmet i ren sov-protest. Han somnade vid halv nio hemma hos mamma och pappa, men vaknade när vi kom hem igen så nu vägrar han sova. Men lite food och sen slocknar han förhoppningsvis!

Nu ska jag ta mig en knäckemacka och sen söööva. Adjö&Godnatt.

orkar.

inte. ta. tag. i. denna. dag. + att jag har ont i halsen..

RSS 2.0