fredag-lördag

Ett ord om fredagskvällen - lyckad! Och vad har lördagen bjudit på? - Kalas för Isa och sedan hem för att ta emot besök av familjenLiam. Vi har myst med god mat och en massa onyttigheter framför robinsonfinalen. Det är så kul att se Liam&Melwin tillsammans nu, de pratar och skrattar och har sig. Hur söta som helst!

Nu sitter Niklas och mular i sig chipsen som de lämnade och så fort jag skrivit klart här så blir det sängen. Helt slut är jag! Imorgon blir det tvättdag, lockande va?..

firande av en nybliven 18åring. - utan den nyblivna 18åringen..?

Sitter just nu hemma hos aske; fixar oss, snackar skit och bara taggar för kvällen! Planen såg ut som så att vi skulle fira Isabell som fyllde 18 igår, men hon den lilla muppen har gått och blivit sjuk! Men vi firar dig ändå isa! Inom en snar framtid bär det av mot inflyttningsfest och efter det blir det dans hela natten strömpis. Ha en toppen fredagskväll people! (Aske här! haha jag älskar hanna mest på jorden om ni ville veta och ikväll slår vi klackearna i taket!<3)


inga konstigheter



"jag bara sitter här, chillar, leker lite med min iphone"



att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

kortfattat

Helga har varit här idag/kväll - mycket uppskattat. Imorgon fyller Isa, prästen kommer på besök och vi ska på dop. Jag känner mig inte helt hundra - ont i huvudet, öronen, halsen och magen. Så nu ska jag lägga mig till sängs faktiskt. GODNATT!

han växer så att det knakar

Rensade bland Melwins kläder igår och hittade hans första mössa;


på förlossningen..


.. sju månader.

Min lilla bebis.. tiden går ju nästan för fort!
Nu kan han till&med säga pappa, helt galet!

mamma&pappa älskar dig prutten ♥



att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

dålig sömn rubbar hela min existens.

Melwin är förkyld igen.. Snorig och hostig är han, som tusan. Detta leder till dålig sömn för lilleman vilket leder till dålig sömn för mamman. Jag känner mig totalt slutkörd även fast vi faktiskt bara har varit på ump idag, och där var det folkfattigt så vi låg i varsinn soffa och tittade på film. Inget vettigt har jag fått gjort idag. Planerna var att diska, tvätta och plugga men nada har jag gjort. Och melwin is still going strong, vill icke somna! Igårnatt bar vi upp vagnen och la ner honom där, sedan låg jag och drog den fram och tillbaka i flera timmar, inte så konstigt att jag har träningsvärk i armen kanske? haha. Så fort jag slutade så gnälldes det, så ja det var bara att fortsätta helt enkelt. Det klart att det inte är lätt att sova när näsan täpper igen och man hostar hela tiden.. Min stackars lilla prins! Nu lyckades Niklas få honom att sova iallafall, tackgodegud. Hoppas att han - vi - får sova inatt nu bara. Hatar förkyldningar! Bäst att jag hoppar i säng nu när Melwin sover, så jag får en gnutta sömn iallafall! Godnatt.


I lololololooooove u!



att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

filmmys

Nu ska Niklas och jag krypa ner i sängen och titta på en film.
Imorgon blir det ump för Melwin och mig.
Godnatt!

saturdayevening

Melwin och jag är hemma hos mina föräldrar.
Vi har ätit tacos och nu vankas det robinson.
Ha en fortsatt bra lördagskväll people!

food

Idag har vi varit och storhandlat, så nu är alla skåp och kylskåpet proppade med god mat! finns det något bättre? haha. Melwin tvärslocknade för en stund sen efter en stunds gnäll. Kanske inte så värstans bra att han sover nu, ca 2 timmar innan läggdags, men det får bli som det blir det är ju trots allt helg. Och det är helt lungt om vi får lite sovmorgon imorgonbitti..

Så vad ska vi göra ikväll då?.. Vet inte faktiskt. Den som lever får se!

äggröra, csi och myskillar

Äter äggröra och tittar på csi. Melwin är på sitt bästa humör och sovvägrar. Han asgarvar så fort man tittar på honom, guuuull är han! Just nu sitter mina killar och myser för fullt i soffan. Så såfort jag har slängt i mig äggröran ska jag hämta chipsen och godiset och slänga mig på soffan för att göra detsamma. Jag älskar mitt liv! och mina pojkar ♥

tralala

Skriv om GratisBio i din blogg och få mellan 5 och 1000 poäng per inlägg och tävla samtidigt varje månad om 500 kr att handla för hos Nelly. Vinnaren utses i slutet av varje månad. Allt du behöver göra för att få dina poäng och delta i tävlingen är att länka till inlägget. Poängen delas ut så fort vi kontrollerat inlägget. Kontrollen görs 1-2 gånger i veckan och därmed kan det ta några dagar innan just ditt inlägg verifieras. Bli medlem på gratisbio och glöm inte att ange hnaB som värvare för att få 25 extra poäng tusan!

andas

Jag sitter uppkrupen i fotöljen och försöker varva ner innan sängdags. Lyssnar på världensbästaLars och bara, mer eller mindre, andas. Det har varit en hektisk kväll med en skrikande son, en halvsjuk fästman, en lasagne som skulle lagas och ett arbete i samhällskunskap som skulle göras. Så nu, när killarna är på bättre humör, lasagnen är uppäten och arbetet påbörjat, pustar jag ut. Inbjudningskorten är postade också! Imorgon ska Melwin och jag till ump.


Mulle åker pulka - and he loves it!

 

 

att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

 


dagens

J-vla snö! Seriöst, nu räcker det med snö för min del. Och inte kan de skotta i denhär staden, nej här får man skjuta barnvagnen med all kraft man har för att komma någonstans. Jag var helt dyngsvettig när jag kom fram till min syster, haha. Nej vår och sol nu tack!

Så vad har vi gjort idag då?.. Jag lämnade av plutten hemma hos min syster vid halvtvå och gick sedan mot skolan för att möta emelie, mathilda och emma. Vi pratade med några lärare, så nu har jag mer koll än innan besöker iallafall. Efter skolvisiten gick vi och tog en fika innan jag mötte upp syrran&Melwin. Det blev en snabbis på stan för att byta ett par byxor och så innan Mulle och jag tog bussen hem.

Väl hemma blev det snabbt ungdomsgård när en drös med killar spelade poker i köket. Och när de gått kom Isa och Gustaf istället.

Nu har ungdomsgården stängt och jag tänkte gå och lägga mig. Imorgon ska jag posta och dela ut alla inbjudningar till dopet. Godnatt

tisdagsplaner

Nu är vi färdiga och redo för dagens bravader. Vi ska snart hoppa på bussen in till stan. Där ska jag lämna Melwin hos min syster och jag själv ska till skolan.
Ha en bra dag people!






att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

mitt allt





att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

tvåårskalas, bio och sleepover

Igår fyllde kusinKasper hela två år! Sjukt vad tiden går fort.. Men kalas var det! Många - högljudda - presenter fick han och ingen var mer nöjd än Kasper. Efter fika och marängswich, som jag inte fick någon mamma, så åkte Niklas och jag in till stan för att gå på bio tillsammans med Johan&Linn. Vi såg Snabba cash och den var väldigt bra faktiskt! Absolut sevärd.

Mamma kom och hämtade oss efter bion och jag följde med henne hem medans Niklas åkte hem. Så inatt har jag och Mulle sovit hemma hos mina föräldrar, för att han fortfarande är lite sjuk och vi då inte ville lämna bort honom över natten. Men vilken natt det var då.. Han hostade som aldrig förr och bökade som tusan. Så ja, inte mycket sömn belv det. Men som tur är har man världens bästa mamma som lät mig sova imorse.

Nu är vi hemma och har besök av Thobias&Jonne. Nu ska jag joina killarna på finns i sjön i köket. BVC imorgon!

om vi säger såhär..

behöver jag inte besöka tandläkaren förrän nästa år.
är Melwin snorigare och hostigare än någonsin.
hoppas jag på att slippa bli sparkad i magen hela natten.
ska jag mysagärnet med min karl nu!

det ser ut att bli en lång natt..

Melwin är sjuk, inge kry alls stackarn.. Snorig, febrig och hostig. Lite halvt krupphosta också, det piper alltså när han hostar, så vi har suttit inne på toaletten med duschen på, för att skapa ånga, en stund ikväll. Han han även fått hostmedicin och alvedon mot febern men ingenting verkar hjälpa så värst. Så vidare matglad är han inte heller. Han somnade vid halvnio och sov tills halvtolv då han vaknade i panik, så jag har en känsla att det kommer hålla på såhär hela natten. Just nu går vankar Niklas framochtillbaka i sovrummet med Melwin i famnen. Hoppas att han somnar gott snart.. Melwin♥

alla har väl hört att det är omöjligt att krossa ett ägg genom att trycka på båda ändarna?

Glöm det.
Jag kan.


krupp

Igår natt, natten till måndag, blev det inte allt för mycket sovande för lillafamiljen. Och inte heller för mormor'n. För lilleman bestämde att vi minsann skulle ut på äventyr klockan ett på natten.. Jajjamensan, helt plötsligt och mitt i sömnen blev han jätte dålig, hostade och fick andnöd. Så jag slet upp Melwin ur sängen, vilket han tyckte var väldigt konstigt - han sov ju!, och paniken slog in. Vi gav honom lite ljummet vatten i flaska, tänkte att det brukar ju hjälpa när man hostar så mycket själv. Men icke.. Niklas fick ringa till min mamma eftersom jag var som en virrig höna. Och in till akuten bar det av.

Men när vi väl var framme var hostan som borta och Mulle bara skrattade åt sköterskorna och doktorn. Lite pinsamt kanske? haha. Men läkaren sa iallafall att vi gjort rätt som åkt in och han fick lite kortison och hostmedicin på recept. Sedan bar det av hemmåt igen..

Idag har han inte visat minsta symtom på besvär, inte ens lite hosta. Dock lät lite krasslig nu ikväll, men han fick lite hostmedicin och nu sover han så sött så. Hoppas iallafall att det inte kommer tillbaka, även om vi isåfall inte behöver bli så panikslagna. Men ja, så gick det till - Melwins första besök på akuten.


"ooops!"
mammashjärta ♥




att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

nattinatt

Vi är redan påväg mot sängen, imponerande va? Undanplockat är det också, i vardagsrummet iallafall. Imorgon står matlagning på ump, möte och emelie på planeringen. Sängen var det ja! Godnatt

fredagsmys 100108


Moa-Melwin-Anna

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.


saturdayevening

Ikväll har vi haft myslördag med några kompisar. Till middag vankades det tacos tillsammans med Johan&Linn och därefter anslöt sig Aske också för att titta på film x2; falskt alibi och baksmällan. Melwin tvärslocknade runt halvåtta utan sin kvällsvälling, så han vaknade efter bara några minuter och sen dess var det sovvägran som gällde fram till elva.. Men det betyder ju sovmorgon för oss, och på helgerna får man vara lite busig med rutinerna, ellerhur?

Nu är Niklas och jag påväg mot sängen och imorgon bjuder mammsen på köttbullar&potatis. Godnatt!

els

Ja herregud, sitter och tittar på let's dance och har det mysigt med roliga samtalsämnen och en massa skratt. Melwin somnade för en stund sen och Niklas har flytt fältet. Mina tjejer är bäääst! ♥

utvilad till tusen

Min lilla prins gav mig en underbar sömn inatt, och som grädden på moset fick han för sig att ta en lång sovmorgon! Han somnade - efter lite bök - vid nio igår och har inte haft ett ljud för sig på hela natten, mer än lite små söta snarkningar då och då, och inte förrän halv tio tyckte han att det var dags att gå upp. Underbart!

Nu ligger han på lekmattan och brottas med sina leksaker, nöjd som tusan! Så det är mamman också.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



att kopiera och/eller använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

favoritbloggar

Niklas tjatar alltid om att jag "läser så jävla mycket bloggar", "förstår inte hur du orkar", "alltså, är deras liv intressant eller?!" så nu, endast och bara, för att reta honom lite mer till vansinne vill jag att ni tipsar mig om era favorit bloggar! som tack för besväret ger jag er ett fåtal av mina. ok?

  • Heja Abbe Otroligt fängslande pappablogg om en liten kille med hjärtfel,
  • och hans underbara storebror
  • Egoina No words needed, u gotta love her!
  • Josefin och Jonte En störtskön mammablogg där ingenting förskönas
  • Herr Schulman Har man inte läst denna blogg så har man missat något stort

back to normal

Idag var det tillbaka till det normala som gällde. Inget mer slöande med Niklas hemma inte, för idag började han skolan igen efter jullovet. Och som tur var så öppnade ump idag också, så där har jag och Melwin varit idag såklart. Ätit tacos, fikat, lekt och babblat, så ja allt är som vanligt igen haha. Men imorgon är det ju fredag, och annapanna skickade just meddelande och frågade om hon och moa får komma hit imornkväll - såklaaart att de får! så imorgon blir det els! Men nu, nu ska jag söva.

tävlalalala



Jag tävlar om en skötväska från Willvin hos Mansondust.
Tävla HÄR du med.

babbel

Jag sitter här med en ansiktsmask just nu. Ska snart tvätta bort den och blanda ihop lite våffelsmet för att sen inviga våffeljärnet! Melwin sover i spjälsängen, men borde vakna snart för att få i sig lite food. Tänkte ringa min käramor för att höra hur kallt det är ute, jag ska eventuellt ta en promenad fram till skolan för att titta när min syster spelar fotboll. Igår var det närmare -25 grader så det var alldeles för allt för en promenad med min lilleprutt. Nu vaknade Melwin!

01:55

Tusan nu blev det sådär sent igen. måste. sova. nu.

just nu

Väntar på att Melwin ska vakna så att vi kan gå hem till mina föräldrar.
Ha en bra lördagskväll people!

RSS 2.0