blahiblaha

Fortfarande problem med designen, så det fick bli en sånhär lösning sålänge.
Orkar inte riktigt fixa det nu.. för nu ska jag soooova!


trouble in paradise

Tydligen så går det inte så värstans bra att läsa bloggen för de som har internet explorer. Men för mig funkar det som vanligt, men jag har mozilla firefox. Ska försöka kirra det där mina vänner..
Om man markerar sidan så ser man ju vad det står iallafall, hehe..

thursday going friday

Så var det torsdagkväll igen, sjukt vad veckora går fort. Inte konstigt att min lilleprins redan är fem månader.. Han sover förresten för längesedan. Och Niklas ligger i soffan och somnar väl snart han med, den rackaren.

Mullis och jag har varit på ump idag, för ovanlighetens skull haha. Därefter promenerade vi hem till mor&far direkt från bussen. Färgade mammas hår och hade det mysigt.

Imorgon är det fredag och Melwin ska tillbringa både kvällen och natten hos sin farmor&farfar. Spännande! Men nu ska jag ta min karl och bege mig mot sängen. Nattinatt.

tack

mli för den fina designen :))

onsdag

Ont i armen har jag. Igår var vi och vaccinerade oss minsann! Fick stå en ungefär en timma i kö så det gick undan faktiskt. Men ont gjorde det! även om mamma och Niklas vägrar erkänna det. Men nu har jag, somsagt, ont i armen. VÄLDIGT ont, haha. Men det är det värt! Ingen svinis här inte!

Innan vi åkte ut till mässan igår så promenerade Mulle och jag på stan tillsammans med mli, mys! Och så gick vi till skolan för att slå näven i bordet. Inte för att det hände något drastiskt, men jag hoppas verkligen att de kan ta och styra upp detdär med min skolgång nu..

Men nepp, nu ska jag ta och styra upp det här hemma iallafall. Tvätta och städa..

090622-091122


fem månader idag!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

de tre vännerna och jerry

Aske, Thobias och Jonne gick precis efter en myskväll med idol som avslutades med alias-spelande i köket. Ellinor var med och mös också! men hon gick lite tidigare än de andra. Men väldigt bra kväll har det varit minsann. Nu har jag kramp i magen efter allt skrattande vid spelandet. Trött är jag också, så nu ska det plockas undan lite här och sen bums i säng. Imorgon vankas det ett besök på marieberg tillsammans med mamma och mot kvällsningen kommer huliganerna tillbaka för spelkväll. Godnatt!

tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

Melwin ligger och sover så nu ska jag passa på att städa, till ljudet av världens bästa lars. Det här med att städa blir aningen mer fridfullt på det sättet; med Lars Winnerbäck i högtalarna. Mmmmm...

071110 Norrköping med hb.

utdrag från min gamla blogg;

"torsdag 11 december 2008

dagens ...
vikt 55,7 kg ( vikt innan graviditet: 62,2 kg. )
tillstånd blööööh, illamående illamående illamående och yrsel
klädsel pyjamaslinne och mysbyxor
händelse duschat! ( satt ner på duschgolvet .. )
föda jordgubbskräm, en halv macka ( den andra halvan kom upp igen ) mjölk och vatten"

När jag skrev dethär var jag i vecka 14, hade redan mått dåligt flera veckor och skulle må dåligt många många veckor till. Men det var helt klart värt det, min Melwin är det bästa som har hänt mig!

to to torsdag

Vi tog en liten slömorgon imorse. Tanken igår var att vi skulle ta 9bussen men att sova några minuter extra kändes som en bättre idé imorse. Nu ligger Melwin och sover på soffan, jag ska snart packa skötväskan och sminka mig sedan tar vi 10.25 bussen in till ump istället. Ha en bra torsdag!

tand vare här!

Igår när min syster var här satt lilleman och gnagade på hennes finger, och gissa vad? Hon upptäckte en tand! Vänstra framtanden i underkäken är det som minsann har ploppat upp lite, vasst är det kan jag tala om! Min lilla lilla bebis börjar bli stor ju..

Nu ligger han och sover som en stock för längesen. Niklas ligger på mage i soffan och visslar, haha. Imorgon blir det ump och nu ska jag pussa på min fästman. Godnatt!

tävlalalala


Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos My first room
i Nikitas blogg,
tävla HÄR du med!



Jag tävlar om en iphone hos Foki.
Detta tjusigaskal från Mrgizmo.se skulle jag då vilja ha att flasha runt med.


lyxmåndag

Melwin och jag träffade Niklas på stan klockan fyra igår, sen gick vi hem till Niklas syster och umgicks där en stund innan vi gick till ump, utan Melwin. Det var andra gången han var utan oss båda i mer än en timme. Det var alltså föräldrakväll. Vi åt sjukt god mat i form av potatisgratäng och fläskkotlett och så spelade vi spel. Jätte trevligt helt enkelt och det är så kul att umgås vi föräldrar utan barn också ibland. Tre timmar senare gick vi och mötte upp Therese igen för att hämta vår skatt och allt hade gått hur bra som helst. Han hade skrattat hela tiden och den enda som blev lite bitter en stund var William, Melwins kusin, eftersom han blev tvungen att dela mammas uppmärksamhet med en liten skitunge, haha. Såklart missade vi ju bussen hem också så pappa var snäll och kom och hämtade oss. Det är tur att man har världens bästa föräldrar!

Även fast vi älskar vår lilla prins mest av allt i hela världen så är det skönt att vara barnfri ibland, även om det bara handlar om tre timmar en måndagskväll.

sis

Melwin ligger och sover så jag passar på att läsa bloggar. Vilket var ett dumt beslut. Min syster är på väg hit, anländer om cirkus 10-15 minuter, och jag har fortfarande inte fått i mig något att äta, inte sminkat mig, inte plockat undan i vardagsrummet&sovrummet och disken - som niklas lovade att ta i förrgår - står fortfarande odiskad. Så ja, dags att sätta fart kanske? he-he..

morgonmys

Melwin ligger och rullar här brevid mig i soffan och här sitter jag och väntar på att klockan ska ticka på. Helt klara är vi, förutom ytterkläder, men jag kan lova er att det kommer bli spring innan vi ska gå ut till bussen ändå. Nepp, nu ska jag mysa med min underbara son! Ha en bra dag alla!






att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

lördag-söndag.

Det börjar arta sig här hemma. Panelen är så gott som färdigmålad så snart så! Snart är renoveringen fulländad och ingen är mer glad än jag!

Igår hade vi tacosmys, vi kommer snart se ut som tacos - hur man nu gör det.. Men gott är det! Imorse tog vi sovmorgon och sedan sattes det igång med städning av hela lägenheten, förutom köket där det fortfarande råder kaos. Eller ja, jag städade och Niklas målade, han lovade dock att ta disken när han kom hem från träningen. Tja, han kom hem vid kvart över åtta och disken står fortfarande i diskhon - smutsig.

Tråkigt inlägg och nu ska jag faktiskt lägga mig.. Ump imorgon. Godnatt!

fredagsmys

Nu ska vi gå hem till mina föräldrar där det vankas mat och idol!

mullis


Första bilden med Melwin i magen, vecka 15. LITEN


Sista bilden med melwin i magen, vecka 40. BIG


g-natt.

Helga har varit här ikväll. Vi har myst med för mycket godis och kladdkaka med vitchoklad, mumssss!  Väldigt uppskattat med helga-besök. Nu ska jag och min käraste gå och lägga oss. redan. faktiskt. Godnatt!

ännu en onsdag

Melwin ligger och härjar i babygymmet, han har precis vaknat och ätit. Han sa att han ville ligga i babygymmet så att jag skulle få fixa mat till mig, snällt va? Jag sitter och tittar på förlossningskliniken, just nu är det en 16åring som ska föda sitt andra barn. Det är ganska bra gjort måste jag säga, legat i måste hon ha gjort iallafall.

Men nu ska jag värma gröt innan knoddas ändrar sig!

godnatt

Inte ikväll va, sängen istället.

tisdag

Jag hann klart med allt igårkväll och kom till och med i säng vid elva! Bra gjort.

Nu ligger Melwin och sover, som vanligt vid denhär tiden nu mera - älskar våra rutiner!, och här sitter jag samtidigt som jag kikar på förlossningsakuten. Ska snart fixa lite nudlar och sminka mig innan vi ska gå till pappa som ska följa med oss och handla.

Melwin fick potatispuré förut, ingen större hit, haha. Men aningen bättre än gröten tror jag så alltid något! Vi har en massa smakportioner i frysen så det är bara att fortsätta nöta. Men nu - nudlar.


BU!

fotograf: emelie


att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

saker att göra innan sängdags;

  • Skriva inköpslista till morgondagen
  • Koka puré
  • Kvistlacka panelen i köket en gång till

GODMORGON!

Nu är vi uppe minsann.. Melwin har precis fått mat så han ligger och myser lite med sig själv i soffan. Nu ska jag fixa något till magen min, om en timme ska vi vara klara så det är bäst att jag sätter fart. Ha en bra måndag!

farsdag

Efter en natt med väldigt lite sömn firades fars dag med för mycket mat och fika samt fotbollsträning.

På förmiddagen blev det stressigt värre här hemma när Niklas pappa ringde och sa att han skulle hämta oss, så vi stressade på och han fick bara vänta en liten stund hehe. Hem till Niklas föräldrar for vi iallafall och där vankades det mat och tårta på det med hela familjen. Vid tre tackade vi för oss och for hem till min mormor&morfar för att även där fika en massa med släkten. Vid halv fem kom jag på den briljanta idén att jag minsann skulle träna ikväll, så jag och syster åkte iväg och hämtade kläder här hemma och sedan till mor&far för att leta på fotbollskor och benskydd. En och en halvtimmes lång träning senare och jag har sjukt ont i hela kroppen! haha. Att jag kommer ha ännu ondare imorgon är ett faktum.

Nu har Niklas och jag precis tittar på sista avsnittet av ensam mamma söker och nu ska vi gå och lägga oss för att invänta träningsvärken. Imorgon blir det till att gå upp i ottan för att åka in till staden, jag ska till skolan och sedan ska vi till sjukhuset. Troligen blir det ump efter det också. Men nu - sängen. Godnatt!


grattis på din allra första fars-dag älskling!

saker som kommer hända dig när du har barn

Du blir tvungen att byta lakan i sängen mitt i natten pga bajsattack. CHECK!

lördagsmys

Man blir varken handikappad eller fånge i sitt hem när man fått barn, Melwin har både en mamma och en pappa och jag uppskattar fortfarande att bli tillfrågad om jag vill/kan följa med på saker!


Mina killar och jag har det mysigt här hemma med tända ljus,
ikväll ska vi äta tacos och bara mysa.





att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.

"jobbar du i sminket eller?"

Tjo! Jag sitter här hemma i lägenheten i min ensamhet och tittar på livet är en schlager. Melwin sover som en stock i sin vagga i det nytapetserade(!) sovrummet. Niklas är ute och slirar på krogen, eller nu sitter han på bussen hem hoppas jag.. Melwin och jag har spenderat fredagskvällen hemma hos mor&far&bror tillsammans med bror2 + familj och syster. Mat, idol och ostbågar. SÅÅÅ rätt att rabih åkte ut, muaha! Idag har det förövrigt städats, tvättats och så har Emelie varit här på efterlängtat besök. Myspys!

Nu är filmen slut, så jag ska sätta på någon annan rolig film så jag inte blir ännu mer mörkrädd, höhö. När jag kom hem från mamma&pappa, förresten, så hade Niklas det aset glömt att låsa ytterdörren(!!!!!). Så jag smög in, kollade i alla vrår och alla hörn, bakom varje dörr och i varje garderob och såklart - under sängen så att det inte smugit in något läskigt monster och gömt sig någonstans. Sen tog jag av mig och Melwin ytterkläderna.. Tände alla lampor och satte på tvn gjorde jag också såklart. Mörkrädd? mjo, lite kanske he-he. Men ja, vi har överlevt kvällen änsålänge! Men jag tänker inte gå och lägga mig innan Niklas kommer hem. Nu ska jag titta på bert!


aldrig ska jag sluta älska dig

dagens tips


årets ,och Melwins, första snö!

Vilken chock jag fick när jag tittade ut imorse och det snöade! Men det var ju inga stora mängder och nu verkar det ha slutat så det är borta lika snabbt som det kom.

Idag har vi lite ordning på torpet faktiskt! Vi gick upp vid tio - hehe - och in i duschen med oss direkt. Melwin älskar att duscha! Efter duschen var det frukostdags i form av kaffe och sedan fick Melwin gröt medans Niklas lagade mat. Melwin tog sin förmiddagslur vid kvart i ett och under tiden hann vi äta lunch. Nu ska Niklas precis börja tapetsera och Mulle vaknade precis, så nu ska jag plocka lite här hemma sedan går vi nog på en promenad.. Bra start på en bra dag!


världens finaste!

fotograf: Filippus.
(filuppusfoto.se)

att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.


you're my world ♥



att kopiera och använda mina bilder utan min tillåtelse är förbjudet.


måndag - nya tag.

De senaste två veckorna har det varit aningen kaosartat med rutiner osv. De har väl mer eller mindre inte existerat, haha. Men nu är Niklas tillbaka på praktiken igen så nu ska det bli ordning på torpet!

Tror min lilleman har åkt på en förkyldning nu igen, stackarn. Snorig och aningen hängig har han varit nu på kvällskvisten.. Han somnade utan problem vid halv nio, men vaknade i panik ungefär en timme senare för att han inte kunde andas. Så näsdroppar och nässug, och på det gallskrik! usch, gör så ont i mammahjärtat. Men han somnade om direkt efter så det hjälper ju bevisligen. Nu sover han så sött vilket jag hoppas att han gör tills imorgonbitti nu, men det är väl att hoppas på för mycket kanske? ..

Imorgon ska Melwin och jag till marieberg tillsammans med Jennifer&Liam, Tove&Ronja och My&Elias så det blir barnvagnsmaffia där imorgon, haha. Nu ska jag titta på gårdagens avsnitt av ensam mamma söker eftersom det aldrig kom upp på tv3play igår!! Godnatt


födelsedagskalas

Vid halv ett kom farmodern och farfadern och hämtade upp oss för att fara till födelsedagsbarnet kusinWilliam på kalas! Stora pojken fyller hela 4 år på onsdag. Han blev väldigt nöjd över presenterna och god tårta hade han valt.

Nu sitter jag här och andas en stund efter en aningen kaosartad matlagning. Niklas slipade i sovrummet så han hade inte tid att hjälpa till, Melwin var inte det minsta nöjd över varken babygymmet eller babysittern. Vattnet kokade över och kycklingen blev aldrig klar och mitt i allt ringer mammsen och ska gagga också, haha.. Hon sa att jag minsann inte skulle klaga, jag har ju bara ett barn och jag vet vart han är. Annat är det när man har en nyfödd, en unge som står bredvid och tjatar, en annan som springer runt och en elvaåring som man inte vet vart han är. Så nej, jag kanske inte ska klaga.

Men nu sover monstret iallafall! Och det andra monstret är och tränar fotboll. Så i en och en halv timme ska jag underhålla mig själv, hur ska detta sluta? Boxen är inte inkopplad så ingen tv fungerar.. Kanske ska försöka koppla in den kanske. Men då kanske jag borde hitta den först också, och det mina vänner är inte det lättaste i detta fullkomliga kaos. Och sovrummet som skulle vara färdigtapetserat denhär veckan, hmpf. Imorgon börjar Niklas praktik igen så det ser ut som att det färdiga sovrummet är långt borta. När herrn i huset går upp halvfem och kommer hem runt sex brukar han inte vara så glad åt livet..

Så vad ska jag och Mulle hitta på imorgon då? hm.. Att vi inte ska vara här hemma är iallafall en sak som är säker. Kanske åker in till ump, vi var ju faktiskt inte där i torsdags och bara en sväng i måndags.. Måste nog hämta tapetklister, ifall min käre man skulle få för sig att tapetsera. Men jaja, den som lever får se. Nu ska jag leta rätt på dendär boxen.


RSS 2.0