monday

Solen lyser som aldrig förr och det är riktigt varmt inne i lägenheten.
Ut och njut av solen allihopa!
Vi åker till ump.

på hemmaplan

Nu är vi hemma igen efter en toppenhelg. Återkommer med detaljer, nu är jag trött och kissnödig så jag tänkte göra som indianerna..

my sunshine


Melwin säger godmorgon från Stockholm!


stöcket

Nu har vi landat i den stora staden. Melwin sover och vi sitter och myser i soffan med godis ( skoja bara, det är slut hehe ). Imorgon ska vi göra stan!


helgtrip

Fredag. Solen har försvunnit och regnet har tagit dess plats. Så Melwin&jag tar väskan och drar härifrån över helgen. Hoppas på sol i stockholm istället!

Sidenlen bebishud, sockerbits leenden, hjärtgenomborrande skratt, oändlig kärlek.

tävlalalala




" Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

akuten igen

Melwin bökade mycket hela natten innan han tillslut vaknade klockan fyra. Jag som halvsovit lite vaknade tvärt när jag hörde hur ansträngd hans andning var. Så jag tog upp honom och gick runt en stund för att lätta på andningssvårigheterna, men det hjälpte inte. Så jag väckte Niklas och så virade vi in Melwin i en fleecefilt och duntäcke och sen på med mössan så gick vi ut på trappen för att få frisk luft. Det måste sett ganska roligt ut när jag stod och höll i en stor drule med täcke med en mössa uppstickande mitt i, haha. Men friska luften hjälpte inte heller så jag ringde mammsen. In till akuten kom vi halv sex och fick hjälp direkt, som vanligt när vi är där mötte vi en kompis mamma, haha. Melwin fick iallafall inhalera ventoline två gånger innan det släppte och vi fick åka hem. Vi fick med oss en inhalator som vi ska använda om problemen återkommer. Vi har redan använt den tre gånger.. Nu sover han iallafall och han andas normalt, så vi hoppas på en lugn natt.
Nu - dusch och sen i säng!

läkarbesök

Idag har vi varit på läkarbesök på vårdcentralen med Melwin. Det visade inget allvarligare än ett vanligt virus, så hem igen och fortsätta med hostmedicin ventoline och alvedon. Han är ju pigg och glad ändå men hostig och snorig som tusan, och väsig i andningen och feber till och från. Bara att vänta ut förkyldningen. Hoppas han hinner bli frisk till fredag!

Så idag då? Efter vårdcentralen träffade vi kusinerna och Zandra så vi tog sällskap av dem hem till mina föräldrar. Där busade barnen som vanligt och mamma&pappa bjöd på mat.

Ikväll har jag tittat på top model och svenska hollywoodfruar och i pauserna lyckades vardagsrummet och hallen bli städat. Nu kom Niklas med kvällsmacka, sen är det sängen som gäller. Imorgon vankas kalas!

still going strong

Söndag. En ny vecka väntar runt hörnet. En ny vecka med födelsedagskalas, skola och en helgtrip. Hoppas bara att Melwin blir frisk snarast. Sjukan is still going strong. Han somnade ikväll med snuva, hosta och 39,4 graders feber.Han somnade bums iallafall och förhoppningsvis sover han hela natten och en bit på in morgonen.

Niklas ligger i soffan och tittar på JamesBond. Jag har slökollat runt på internet alldeles för länge, läggdags för längesedan egentligen. Men jag har lyckats söka ett jobb också så lite nytta har jag gjort. Nu är det bara att hålla tummarna och vänta.

Nu - sängen.

lovely

Jag har fått 6 timmars oavbruten sömn inatt! Vaknade vid 5 då Niklas skulle upp, somnade om till halv sju då Melwin ville ha morgon. Så jag känner mig faktiskt som människa idag. Nu ligger Melwin i sin säng och tar en liten lur så jag tänkte passa på att ta en snabbdusch under tiden. Later kommer mli på besök!

Melwin


Dålig bild, men there it is. And i love it!


inked

Melwin är fortfarande sjuk. Och det tär på oss alla.. Vi är konstant trötta vilket leder till att vi blir väldigt frustrerade allihopa. Niklas slocknade vid åtta när han nattade Melwin så de ligger inne i sovrummet och snarkar ikapp. Lillemannen har dock vaknat 4 gånger redan, and there is more to come! Annars då? Mina kusiner var barnvakt åt Melwin en stund idag medans jag var och tatuerade mig, vill ni se?

snor

Melwin är sjuk. 39,1 graders feber och snorigare än någonsin. Så det ser ut som vi inte kommer få sova så värst inatt heller. Min stackars lilla bebis..

morgonstund har guld i mun

Jag är glad att denhär natten är över! Melwin har vaknat stup i kvarten och det har inte varit lätt att få honom att somna om.. Vid halv fyra bröt jag ihop så då satt vi och grät ikapp på vardagsrumsgolvet. Men mycket vaggning i famnen och så somnade han tillslut. Men då var klockan 5 och det var dags för Niklas att gå upp. Och inte kunde väl jag somna om då såklart? Så istället gjorde jag grötfrukost till min karl som nu är iväg på praktik. Melwin tog morgon för en stund sen och nu kryper han runt och härjar som om han sovit underbart hela natten. Solen är nästan helt uppe här och lyser rakt in i lägenheten, underbart! Snart är det dags att sätta fart med frukost och fix inför ump. Så ja, det ser ut att bli en bra dag trots nattens sömnbrist. Godmorgon!

over the rainbow

Måndag imorgon. Ny vecka, nya tag! Planer och fullspäckade dagar varje veckodag utom fredag. Har en känsla av att jag kommer vara ganska slutkörd på fredag.. Men nu är det dags att slänga mig i bingen.
Imorgon står ump på schemat!

blod och tårar. Och leverpastej!

Melwin var med om sin första ordentliga olycka idag. Man kröp runt på golvet med nappen i munnen och stupade helt plötsligt framlänges. Han fick ett jack i läppen så det blödde ganska bra.. Som tur var gick det över ganska snabbt efter lite vatten och kylning på läppen. Men ont gjorde det i mammahjärtat!

Nu ligger han och sover på Niklas bröst i soffan. Vi har ätit lunch för en liten stund sen och när Melwin vaknar igen ska vi gå på promenad. Underbart väder idag!


Melwin älskar leverpastej.
Oftast hamnar väldigt mycket utanför munnen dock.

badhuset 100410


Melwin var väldigt exalterad i bilen


han hade icke tid att posera för kameran


lyckan var total när vi kom ner i poolen!



lunchtime, haha


på upptäcksfärd


efter några timmar i badhuset var det en liten kille
som tvärslocknade direkt i bilen.
Men kul hade vi allihopa, Melwin skrattade mer eller mindre hela tiden.
Så badhuset besöker vi snart igen!


lördagsutflykt

Nu drar lilla familjen på utflykt.
Återkommer senare med bilder!

fredag på stan

Vi har haft en heldag på stan tillsammans med Emelie. Från 12 - 16.30 ungefär, så lite seg i bollen är jag nu. Melwin blev väldigt otålig emellanåt, han gillar inte riktigt att sitta still i vagnen allt för länge. Och värst var det på bussen! Skirk och gnäll bigtime! Det var inte det lättaste att glädja och underhålla en liten trött och envis kille. Men när vi kom hem var det full fart och glada miner igen. Han for runt som en galning och det såg ut som om han suttit inlåst i en liten skrubb hur längesom helst. Det verkligen lös frihet i hans ögon, haha. Nu står han och filuruar vid tvbänken, tittar mot mitt håll ibland för att se om jag har koll eller inte - dvs för att kolla om han kan slå lite på tvn utan att jag ser, busungen! Förresten så har han kommit underfund med hur man spottar, så det är det nya. Han spottar hela tiden! Helst på tvbänken och så smetar han ut det med händerna samtidigt som han skrattar. Hur får man honom att sluta med det? Han förstår ju inte riktigt när man säger att han inte får spotta..

Anyhow.. Snart ska Niklas iväg på pokerkväll och Melwin och jag får besök utav Emelie&Simon. Så vi ska mysa framför talang ikväll. Men nu ska jag snabbstäda lite innan det plingar på dörren. Ha en bra fredag!

torsdag

Vaknade upp till detta bombnedslag imorse. Undra vad som försegick medans jag sov, och undra hur tusan jag kunde sova ens? Och mina vänner, bilden visar bara halva rummet. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta? Men mina två killar var nöjda och glada över vad de åstakommit.

Jag har haft en riktig slappar dag, idag igen. Niklas har gått och blivit förkyld med värk i bihålorna så han blev tvungen att skippa praktiken denhär veckan. Men för mig betyder det avlastning! Han har tillochmed servat mig med att laga lunch och städa upp kaoset i vardagsrummet, trots täppt näsa och hosta.

Vid sex promenerade Melwin och jag hem till mina föräldrar där det bjöds på middag. Niklas fick besök så han blev kvar hemma. Lillemannen somnade i vagnen på väg hem, men ett snabbt blöjbyte och en flaska när vi kom hem och så sov han för natten. Imorgon planerar vi att göra stan, hämta ut Niklas klocka som blivit lagad och kika på skor till Melwin. Men nu - godnatt!

effektiv tisdagskväll

Jag tog tag i diskberget förut, samtidigt som jag lagade kvällsmat - superwoman! Det är ett mysterium hur det alltid tycks vara ett berg av disk i diskhon här hemma. Någon som har en diskmaskin till övers kanske? Men mina vänner det tar inte slut där, jag skrubbade hela köket också så nu är det minsann skinande rent där inne, och så lagade jag mat till Melwin som nu står och väntar i frysen inför morgondagens utflykt. Sedan gick jag på en powerwalk med Aske och nu sitter jag och pluggar. Cred till mig! Nio frågor om samhällsekonomi kvar, sedan är det duschen och sängen som kallar..

slapptisdag


sleeping beauty. somnade i pappas famn

Idag är det sista dagen på Niklas lov, imorgon börjar han praktisera så då blir det tidiga morgnar och troligtvis ganska sena dagar. Så idag har vi bara slappat och slöat. Ingenting vettigt alls har blivit gjort.. Så nu tänkte jag faktiskt ta tag i röran här hemma..

påskhelgen 2010

I fredags var vi hemma hos Niklas föräldrar där vi åt påskmat och letade påskägg. När vi kom hem var det bus som gällde ..
Leker tittut!

Sedan kom lördagen och påskafton. Då var det hem till mina föräldrar som gällde, där familjen, mormor&morfar och moster med familj samlad.
våran lilla påskkärring, haha

påskmiddag

I söndags kom Johan&Linn på besök, vi tog en promenad till lekparken. (glömde ändra inställning på kameran så mer eller mindre alla bilder är tyvärr suddiga.. )

gungar

engagerad pappa, haha

Johan&Linn





åker rutschkana



badkillen!


första april

Vi har haft en väldigt bra dag. Och gårdag! - Helga kom på besök på kvällskvisten och stannade kvar över natten. Så imorse tog vi 9bussen in till stan eftersom hon skulle jobba och lillafamiljen skulle till ump. Jag tog Melwin i bärselen, eftersom vi skulle åka och handla efter ump och vagnen då inte får plats i bilen bland all mat, och det gick hur bra som helst. Jättebra att den fortfarande går att använda trots att han är hela nio månader nu! Så dagen spenderades alltså på ump tillsammans med min underbara familj och mina underbara mamas och barnen. Vid två kom Niklas föräldrar och hämtade upp oss och så åkte vi och storhandlade. Familjen Liam hängde på eftersom de skulle gästa oss ikväll.

Så ikväll har vi umgåts med Jennifer, Andreas och Liam. Vi åt tacos och snackade en massa skit såklart. Jennifer och jag for även iväg på äventyr en sväng, som resulterade i att jag trampade i en lerpöl och att påskris med rosa fjädrar nu står på byrån i hallen. Galet läckert!

Men nu är jag så trött så att jag snart svimmar så jag tänkte faktiskt slänga mig på sängen och låta Niklas ta hand om allt. Låter bra va? Tack för idag och godnatt!


Niklas&Melwin på min brors bröllop 1augusti 2009

RSS 2.0