tand vare här!

Igår när min syster var här satt lilleman och gnagade på hennes finger, och gissa vad? Hon upptäckte en tand! Vänstra framtanden i underkäken är det som minsann har ploppat upp lite, vasst är det kan jag tala om! Min lilla lilla bebis börjar bli stor ju..

Nu ligger han och sover som en stock för längesen. Niklas ligger på mage i soffan och visslar, haha. Imorgon blir det ump och nu ska jag pussa på min fästman. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: b & v

sv: Som vi skrev i vårat inlägg så är vi inte egoistiska bara för att vi inte tar vaccinet. Du säger att vi ska göra det för andras skull, det skulle vi jättejätte gärna göra OM vaccinet hade säkerhetstestats och visat säkra resultat, men det har det inte gjort. Alltså vill vi inte spruta in främmande kemiska ämnen i vårat blodomlopp när risken inte är stor att vi smittar någon i riskgruppen, eftersom vi inte har kontakt med någon ur riskgruppen. Vi tycker snarare att det är mer oegoistiskt eftersom då är ju vi oskyddade mot influensan, VI är också utsatta för att kunna dö. Det är så dubbelmoraliskt att säga att det är vi som är ego, när det är vi som riskerar att få svininfluensan. Vi vill helt enkelt inte riskera att förstöra för oss själva eller framtida generationer genom att ta ett vaccin som innehåller kvicksilver och cancerframkallande ämnen.

2009-11-18 @ 23:13:42
URL: http://sistyle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0