going crazy!

Gud, jag blir tokig snart! Det är bortom kaos på vårat rum just nu. Kläder, Melwin-grejer och en hel drös med stuff till lägenheten ööööverallt! Och det går inte att bära ner lägehetsgrejerna till källarförrådet eftersom det är knökfullt där inne. "Bara", snart, två veckor kvar, puh..

Måste skryta lite om vår underbara grod-son. Han sover som en prins om nätterna, igårkväll fick han sista godnatt-maten vid halv tolv, sen sov han ända till sex imorse. Han vaknade dock runt sju och hade lite magknip, men lite magmassage och några rejäla fisar och sen somnade han igen. Inte förrän nio gick vi upp för dagen. Han har också börjat vara med jätte mycket, tittar runt och försöker få fram ljud när man pratar med honom. De första två veckorna sov han mest hela tiden, men inte nu inte. Det är väl troligen därför han sover så pass bra på nätterna också. Vi var på bvc igår för mätning och vägning. Han har gått upp precis som han ska och väger nu 3830 och är 53 cm lång.

Om två timmar ska vi iväg på kalas - ja det är ett evigt kalasande i den här släkten - till min morbror. Men innan dess ska jag faktiskt försöka få lite ordning här inne, och på mig själv. Måste skicka iväg ett sms till Jennifer också för att höra om Melwins lekkamrat har tittat ut än. Om inte så hoppas vi att det kommer gå bra. Om han har det hoppas vi att det gick bra, haha.

Nej, städa var det ja..



Kommentarer
Postat av: Nenne

Hihi vilken sötis!!! Ne härär det ingen bebis ute än :/ blir galen snart!! Fick du pengarna till telefonen :)

Kramar <3

2009-07-15 @ 18:23:00
URL: http://mammanenne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0