det är över nu

Så var julen över det här året också, och därmed också stressen (?).. Nu har jag iallafall lite tid till datorn!

Så vad har vi haft för oss de senaste dagarna då?.. I tisdags stod det egentligen storstädning på schemat men det blev det inte så värst mycket av. Istället kom sofiorna på besök vilket var väldigt uppskattat! Och så kom det helt plötsligt ett paket i form av en spjälsäng till mulle - tack mamma&pappa ♥. I onsdags blev det däremot julstädat här hemma och mot kvällsningen var det dags för lillajulafton hemma hos mamma&pappa tillsammans med familjen, faster+familj och farmor. Det åts julmat i mängder och lite tårta på det innan klockan blev kvart över hemgång. Så då var det hemmåt och i säng som gällde, för att invänta julafton.

Och den kom minsann! Vilket betydde upp i ottan med oss för att hinna med allt som skulle hinnas med. Vi tog på oss finkläderna och promenerade hem till mamma&pappa igen för julfrukost och julklappsöppning med syster&marcus. Mätta och glada var det dags för nästa stopp hos Melwins farmor&farfar. Där fyllde vi på med ännu mer julmat och sen kom tomten och knackade på dörren. Han var förresten ovanligt snygg iår, tomten, med solbrillor och grejer haha. Ännu nödjare och ännu gladare var det dags att tillslut ta oss till sista stället, min mormor&morfar. Där vankades sista julfirandet med släkten på min mammas sida. Ytterligare lite mat fick plats och ytterligare massa paket fick kom tomten med. Runt halv elva sa vi iallafall adjö till julafton och promenerade hem mot sängen. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för sällskapet alla julklappar, tack så mycket allihopa ♥.

Ikväll har mamma&pappa och bror varit här och ätit middag. Nu sover vår lilla prutt som blivit sjuk mitt i all julstress, stackarn. Niklas och Sofia sitter i soffan och tittar på shrek 3, snart ska vi titta på flickan som lekte med elden och äta chips!

bilder kommer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0